Vi fixar stöten

Medarbetare sökes


Arbeta här

På El ligan AB är vi drygt 8 personer som jobbar tillsammans. Vi är montörer, servicetekniker, projektledare, kalkylatorer, chefer, affärsutvecklare – som alla är proffs inom sina områden. Tillsammans kan vi ta oss an stora spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget

På El ligan jobbar vi som ett team. Vi har det roligt tillsammans på jobbet och tycker det är viktigt att vara där för varandra och att stämningen är öppen och vänlig. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Vi är nämligen övertygade om att trivsel, hälsa och säkerhet är viktigt för hur det går för företaget. När du som medarbetare trivs på jobbet kan vi skapa stora resultat – tillsammans.

När du växer, växer vi

Din utveckling är viktig för oss, och som anställd på El ligan får du stora möjligheter att växa. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Vi erbjuder vår personal interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. Det gillar vi. För när våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.


På El ligan AB är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Vill du bli en del av vårt team? Ansök redan idag genom att skicka ett mail till Richard.brorman@elligan.se!